Monday, 13 April 2015

KASUT KAIT BABY MURAH

Assalamualaikum,


Hye..lama x menaip dah..bz semenjak2 ada baby ni.. anyway nak post sikit je hari ni... i'ollss ada jual kasut kait baby dengan harga jatuh gedebak gedebuk punya.. apa yang best nya kasut kait ni kan..baby yang kecik2 lagi pon dah boleh pakai kasut. Tak panas plus 100% cotton hokayy..Ada lagi korang..kasut kait ni sangat lah cute bila dah sarung kat kaki baby kite tau...harga GERENTI MURAH! RM20-RM25 sahaja ye termasuk Postage tp GST i'ollss tanggung..x moh mahal2 so that mommies boleh beli manyak2..ada jenis sandal, flats cover dan boots..sesuai for baby 0-12m and of cos yang belum boleh jalan lagi.. nah belanja sikit gambo ye..kalau minat boleh wassap 017 5023454 orrr PM kat FB Syaheeda Ismail. Tapi kat fb x de gambar kasut ye sebab syeeda x guna personal acc for business..Yang nak COD pon bulih aihh Ipoh,Kuantan, Wangsa Maju,Ukay Perdana,Ampang Park. Ok bubye..




























3 comments: